hows it hanging?
2009-08-31 / 07:38:03 / Allmänt

Jo själv är jag inte det minsta frisk haha, ska ändå till skolan som börjar om 20 min har svenska/engelska de nice. vet inte vad ja ska göra så jag ska börja gå mot skolan nu.

Ciao!

Fredag-söndag
2009-08-30 / 23:09:31 / Allmänt

I fredags mötte jag upp Sofie i Globen efter hon hade vart i skolan, hon skulle köpa skor och väska.
Hon hittade både och för hon hade redan tittat påre, men det saknades en hundring så hon ska köpa den senare ist , iaf så köpte hon ett par fina skor som hon hade förut dom liknar converse i modellen typ. Hahhaha när hon skulle pröva skorna tog hon ett par lånestrumpor till och hon hade blivit förskyld också och snoret bara rann så frågade hon om jag hade pappaer ja bah nej de e väl bara fråga dom i kassan. Ist tar hon strumpan och snyter sig så hela blir kladdig och äcklig, eeyyyuuw ! och sen för att det ska bli ännu äckligare sätter hon på sig strumpan och prövar skon! Iaf så köpte hon skorna sen och vi drog vidare till Skanstull och mötte upp en till sjuk som var Linnea vi satte oss utanför ett hus typ i gräset och alla hostade och garvade, efter en kort stund åkte Sofie hem och jag och Linnea mötte upp min mamma, Peter(mammas kille) Sophia(min syrra) och David(hennes kille).
Sophia valde någon Alien film så det blev den , den var ganska konstig inga riktigt kända personer var med i filmen utan de var bara någon random som hade gjort en film. Dess handling är väldigt svår att förklara för jag har så dåligt minne .. Efter det åt vi kräftskviva at my place , riktigt mysigt tyvärr inga bilder det vart så saftigt av kräftorna och allting ''/

I lördags segade jag och linnea oss sen ööh vad kan klockan ha vart .. kanske 2 ? skulle vi möta sofie och åka till globen fick vänta på henne i 20-30 min i bandhagen.. *suck* sen köpte jag ett par tights ooh jaa det var dagens köp för mig för jag skulle bara ha det.
jaa ni vad hände sen då ?.. vi åkte tillbaka till högdalen sofie drog hem för hon skulle på kräftskiva och linnea oh ja gick hem till mig o åt massa men hon vart hungrig efter 5 min igen haha!
sen mötte vi upp ami och ellie drog till medis och mötte ellies kompisar oh så stötte jag på peder ludde och några, sköna grabbar, längesen man va med dom bara..
vi åkte runt och träffade andra och sen kraschade vi hos ellie sötnosen :)

I dag hände inte mkt alls vi vaknade gjorde nudlar mums och sen kom linnea och vi kollade bara på tv o somnade o åt godis :P sen åkte vi hem för att äta och nu sitter jag här hos mamma och har skrivit i en lååång stund ..



bion vi såg på ,



lägg en kommentar !
2009-08-28 / 13:02:02 / Allmänt


börjar bli bättre
2009-08-28 / 12:01:34 / Allmänt

Har druckit några koppar te med massa honung i och det hjälper faktiskt mycket mera än halsabletter och annat shit .
så alla som har ont i halsen skit i halstabletter go honungste! :D

Asså jag hittar aldrig på någonting intressant att skriva om, min fantasi suger .. kan någon skriva några förslag som ni vill att jag ska skriva om eller något annat som ni vill veta ? :) 

Har inte hänt något än heller..
2009-08-27 / 23:26:45 / Allmänt

sitter här i soffan och kollar på scary movie 3 som jag sett asmånga gånger !
Jag svettas också haha och dricker te muums, smsar även med Mamma, who? , och Ellie :) lite mysigt sådär.. Imorn blir det ingen skola för mig måste vila ut, det dåliga är att jag missar mkt i skolan o så men får ta igen sedan,  ska göra ett video inlägg också imorn om ja vågar haha så får ni höra hur jag låter.. ska bli kul ska nog gå o borsta täänderna nu och kolla på en film, så hörs vi imorn.

Ciao!


Tedags
2009-08-27 / 22:26:50 / Allmänt

Ska ställa in en kopp med te i mikron nu, eller a ni fattar, r så jävla trött på att ingenting hjälper, har ätit tre påsar halstabletter igår och idag inget bra resultat, har ätit tre tabletter som ska hjälpa emot halsbränna, snuvig näsa, och typ huvudvärk inte vart det bättre heller och sen en ipren som inte hjälpte heller.. men med lite honung i teet så ska det nog lösas sig :)

Ciao!

Bara för jag orkar, men gör ni det ?
2009-08-27 / 22:17:09 / Allmänt

  • Har du mer än 20 st sms i inkorgen? aharuh!
     
  • Vad står det i ditt tredje?  haha :P jag har typ svininflensan xD<3
     
  • Och vem var det ifrån? Ebba my baby<3 
     
  • Smsar ni ofta? aharuuh
     
  • Vad står det i ditt 18:e sms? fyfaaan 
     
  •  Är han/hon farlig? indeed :o
     
  • Hur farlig? meega farlig.. morr!
     
  • Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? idag är det : Sofie, Frida, Mamma, Pappa, Ralle, Ebba, Victoria, Sebbe
     
  • Smsar du ofta? jag tycker så ja
     
  • Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen? haft mobilen i 1 1/2 månad. 6330
     
  • Hur många mms? 9
     
  • Är du beroende? hmm.. möjligt
     
  • Vem ringde du senast?  pappa
     
  • Vem ringde senast dig? Ebba
     
  • Snyggast på din kontaktlista? höööh ?
     
  • Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser? jag och sofie ?
     
  • Hur många bilder har du på mobilen? 158 cirka 
  • Vilken är din favoritbild? många.
     
  • Gillar du din mobil? den är helt ok, inte nyaste fasion men funkar
     
  • Vem har du smsat mest med dom senaste tre dagarna? ellie eller frida i think.
     
  • Är din mobil snabb/seg/ful/jobbig/bra/fin etc.? tillräckligt bra för att jag ska hänga med
     
  • Vilken färg har den? its black biatches!
     
  • Har den många repor? 3 kanske
     
  •  Av vilket märke är den? sony ericsson
och ja min mobil ser ut såhära :)

  


sjuk
2009-08-27 / 19:54:49 / Allmänt

Har inte bloggat på ett tag för att jag är jättesjuk. Jag är förskyld har ont i halsen , är hes och antingen fryser jag eller så svettas jag. Det är ganska många som blir sjuka nu helt plötsligt skulle det kunna vara svininfluensan eller tror alla bara det såfort någon blir sjuk ?
själv så tror jag att det INTE är det utan att det bara är ett förskylningsvirus som sprids, som inte r farligt heller i think.
Det jobbiga med att va såhär är att man hostar äckligt slem hela tiden och det känns som en kniv i halsen!
Undrar när jag blir frisk igen, vill ju inte vara sjuk på en helg.. plus att jag har prov den 4 och 18 sept, vill inte få underkänt i det nu när man precis har börjat skolan, det är dessutom svårt att plugga när jag är jättetrött hela tiden.
om jag försöker sova kommer katten o stör hela tiden och jag får hostattack och måste gå o spotta ut allt uuschiiga sleem och snyta mig måste jag göra var femte minut typ, haha vad jag klagar då.

Skitfin bild på mig , ser jag ut som vanligt eller har mina kompisar rätt om att jag ser ut som ja e jättetrött och blek i ansiktet?

Några måsten!
2009-08-24 / 21:16:42 / Allmänt

  • Fixa hårförlägning på brunetten&blondinen när jag får pengar över.
  • Köpa hårfärg
  • present till frida&victoria bejbs
  • köpa nya bhar, alla andra är försmå.

inte mkt mera än så länge, ska forstätta kolla på bandidos nu

Ciao!


Städning
2009-08-24 / 19:56:43 / Allmänt

Jag har precis städat hela lägenheten, hallen, badrummet ,köket, vardagsrummet oh lite i mitt rum men de luktar fortfarande lite för den äckliga katten såklart -.-
Är helt slut omg vad jobbigt det var.. gick hem för jag igentligen skulle äta var ashungrig och tror ni inte jag vart hungrigare av dethär eller? det tror jag iaf hah!
städningen vart roligare med lite musik till radio 107,5 såklart, låtarna dom spelar är bra fast det r oftast samma om&om igen.
Frida ringde för 20 minuter sen typ , hon och victoria kommer hit vet inte vad vi ska göra än, antingen är vi kvar här eller så drar vi ut men först måååste jag äta fast vad vet jag inte eftersom pappa jobbar över ikväll, finns inte så mkt att välja mellan heller drf är ja så sliiim :O haha
nej men nu ska jag laga något jag hittar innan dom kommer ..

lite bilder :)








Ciao!

D A G E N S O U T F I T & F A C E L O O K!
2009-08-24 / 16:53:32 / Allmänt





rosa Tröja - bikbok lånad av min syster
vitt linne - cubus
Vita jeanstights - Ginatricot
Smink- lite mascara och lite foundation bara

hatar rubriker ibland.
2009-08-24 / 16:45:12 / Allmänt

Idag försov jag mig , förvånande va ? jag vaknade ca halv nio och skyndade mig till skolan och mötte räkan,  hade ju skolfoto idag och jag stog imitten och blev armbågad hela tiden så ja blev säkert jättefin..
Ahmen nu är jag med sofie och rääkan ska snart till hhögdalen sofie ska äta, dagens outfit och lite bilder precis innan vicky gick,

Frida jag och sofie


kissen och faiina sofie!


vitoria och jag


jag frida och victoria bakom min hand haha


ska dra nu Ciao!

ojoj
2009-08-23 / 22:21:20 / Allmänt

Har haft mkt för mig så jag har inte bloggat nånting i helgen typ men jag kan börja med lördagen.
Som sagt jag och Ebba gick till Sofie och sen efter det åkte vi till först farsta och mötte upp Alice åt på nåt fik och kollade runt,o sen vidare till stan och mötte Ami, Robin och hans kompis Oskar i think,, Sedan efter det drog vi vidare till Sofie för hennes föräldrar var på 40 års fest så vi var hemma med hennes lillesyrra och syrras kompis, sen kom Linnea Pontus och Pierre, efter ett tag drog några så återstog jag Ami, Pontus och Sofie så vi sov hos henne och hade de kuul :)

Idag då, vaknade hos Sofie kl 1-2 och vi stack ut ca 4, chilade träffade folk och sen idag har jag fått gått typ på skattjakt i mitt rum för min äckliga katt hade bajsat så det stank och jag vet inte hur jag ska få bort lukten :O jag hittade 5 högar typ,
Men iaf så är hon ute nu haah tar in henne senare.. Kollar på en film nu på tvn med pappa, den heter Tribute i think.

Imorn i skolan har vi skolfoto så ni får väl se outfiten innan jag drar ,

Ciao!

Farsta
2009-08-22 / 11:58:48 / Allmänt

Hejsan hoppsan, sitter här med Ebba har precis vaknat och ätit, sofie ville att vi skulle hänga med till farsta idag hon ska köpa skor i think. Igår vare inte  så som ja trodde men det blev ganska mysigt iaf :) har inga bilder eftersom ingen hade kameran med sig...
MEn nu ska jag och Ebba fixa oss ska dra om 30 min typ.

Ciao!

Estet&Huber
2009-08-21 / 16:32:21 / Allmänt

Den här låten är gammal, men jag tycker att den fortfarande är lika bra som första gången jag hörde den och det var för kanske 1 år sedan eller något sånt. Sånt händer hela tiden, antingen så blir man lurad av folk eller så lurar man andra det bara är så , alla gör det inte med flit men jag vet ett par stycken som bara vill träffas för att dom inte har någon annan att träffa eller något annat att göra eller så. 
Skulle vilja höra en sånhära låt fast exakt tvärtom , som jag skulle vilja att det var mellan vänner och andra.
Jag brukar tänka på det på kvällarna, 

För det är alla känslor som lever upp på nätterna, som tar ditt hjärta och ditt léende från läpparna..

Myskväll
2009-08-21 / 16:23:31 / Allmänt

Sitter här hos frida och är irreterad på MS jobbiga Linnea .. ;) hon frågar så mkt hela tiden och jag orkar inte jag har inte svar på allt hela tiden faktiskt! sorry,
Frida ska äta och jag svälteer sen ska hon städa sitt rum som tar evigheter för hon inte ens har börjat.. 
Men iaf så äre tjejkväll hos mig idag, några ska komma kanske jag har ingen jävla aning för alla ändrar sig hela tiden ..
OM vi gör det så ska vi väl köpa massa godis läsk och sånt sen hyra film :) 

Ciao!

Hjäälp
2009-08-20 / 22:27:01 / Allmänt


..
2009-08-20 / 22:15:11 / Allmänt

Asså jag fattar inte varför du fortfarande är sur , det va en gång det hände att vi ''dissade'' dig och du är fortfarande sur på bara mig.. men igentligen så sa jag vänta här men du stack och sa att allt var mitt fel de var ju ditt eget val att komma dit och det fanns massa andra du kände dära. Och nu ända sen dess har jag liksom sagt åt dig att sluta hålla på för jag pallar inte behöver ingen som tjatar hela tiden och som inte låter mig vara med dom jagvill utan att du ska bli sur direkt, din kompis bråkade med dig för att du dissade henne en dag oh du orkade inte med det tror du att du gör saken bättre om du då gör likadant mot mig?


chillin in my crib.
2009-08-20 / 20:20:59 / Allmänt

Jag Ebba och Frida chillar hos mig eller jag gör det , dom diskar och jag målade nyss mina naglar och Fridas :) snart kommer Meliina och danne oh några i think...

Moi


mina naglar haha


Ebba och Frida

woupsi
2009-08-20 / 19:44:08 / Allmänt

precis kommit hem typ har vart ute hela dagen, vart på farsta-badet och tagit massa bilder kan lägga ut dom senare..

dagens outfit



ebbas tyffa grappar..


snyggingarna


08.30
2009-08-20 / 08:21:24 / Allmänt

måste dra om exakt tio min, för vi ska mötas i högdalen 08.45 och bada med klassen.. jag fryser liksom ballen av mig haha så de e inte naajs . måste kila nu ojuste glömde lägga in dagens putfit igår,, ja gör det dubbelt när jag kmr hem


Ciao!

Första skoldagen.
2009-08-19 / 14:11:55 / Allmänt

Vaknade försent idag haha förvånad :P frida kom hem till mig imorse och jag skyndade mig, sen mötte vi sofie och några sofie väntade och vi gick in.. jag vet inte om de va bästa valet att byta alla kollade på mig men man får väl ge det en chans antar jag, efter det drog vi till min gamla skola och alla bah HAR INTE DU SLUTAT?! x) ja bah garvade o bah joo dårå.. i klassrummet så störde läraren sig på mig hela tiden haha.
nu sitter jag med några hemma hos mig och lagar mat , är med frida ( http://pimpens.blogg.se ) ebba ( http://ebbawestlund.blogg.se ) linnea ( http://raktipannan.blogg.se ) och Ellie hon har ingen blogg haha :) nu ska dom andra blogga men ja lägger in bilder i nästa inlägg hare bra sålänge
 
Ciao!

Wallander & Badrum
2009-08-19 / 00:19:59 / Allmänt

Låg i badet och kollade på Wallande- tjuven , men fick inte kolla klart där inne för mamma trodde jag skulle somna -.- så jag förflyttade mig nyss till sängen så de är lite naajs , snackar med ngn på msn han tvinga mig cama :O eller okej han gjorde inte de men ja ville se han då va ja också tvungen..
Ska fortsätta kolla på tha moviee nu, ojuste oml säger jag bara jag måste upp 7.30 imorn , mamma säger 6.30 :O HJÄÄÄLP!

Ciao


Hos Rikard.
2009-08-18 / 20:01:20 / Allmänt

Jag ,Ebba, Sofie, Pontus, Linnea och Frida är hos Rikard och chillar bara, ska hem nio för jag ska äta sen vet jag inte om jag ska ut mera, ska snacka med mamma om att en sak har försvunnit.. nu ska frida blogga Ciao!

haha en bild på pierre :P


och en på rikard


...
2009-08-18 / 13:55:35 / Allmänt

okej detdär gick åt helvete, någon som kan hjälpa mig verifiera mitt konto på youtube ? .. skriv till [email protected] då.
Sofie är klar nu så jag ska fixa det sista sen drar jag ,


Ciao!

Färdig
2009-08-18 / 13:49:56 / Allmänt

Nu är jag färdig ska bara vänta på att sofie också ska bli det, medans ska jag försöka ladda upp klipp på youtube försökte igår utan någon framgång.. men vi får se lägger in ett snabbt inlägg när jagska draa också , puss

Sjuunger!
2009-08-18 / 13:27:11 / Allmänt

Sitter här och sjunger försöker vakna till, jag förstökte vända om dygnet igår det gick sådär somnade kl 2-3 vaknade nu kl 13 ca.. så alla ni borde också göra det, jag borde börjat för någon vecka sen men tänkte inte på det.
snart ska jag börja fixa mig sen ska jag möta Sofie bejbi hon ska köpa nånting, senare kanske jag träffar linnea vart hon nu än är , får väl läsa hennes blogg och kolla..
HAhah juste jag, sofie, ebba och frida har skapat en blogg.. dom tjatade om att flera skulle göra en hela tiden :P vi har ingen design än men den heter http://mannenjagsatilldig.blogg.se ebba var stolt och skrev första inlägget där haha :)
Nu ska jag leta efter en hemlis och om det finns blir jag glad, sen ska jag leta efter något gott .. de kommer itne funka..

PS. man tjänar inte på att vara snäll, så varför inte bara va sig själv och köra på  ?

Före bilder..
2009-08-17 / 23:57:34 / Allmänt

Före på ebba, pallar inte vrida den :P

Hahah på sofie innan, hennes hår ser ljusare ut än vad de är just på bilden.

Skitsamma
2009-08-17 / 23:49:58 / Allmänt

Jag orkar inte göra hiiss&diss för mamma har bara paint på sin data -.-

Men iaf jag skulle skriva om Proactiv, mamma har beställt den åt mig för jag verkligen hatar min hud ena veckan är den perfekt andra veckar ser ja ut som ja vet inte vad! så jag tröttnade och bad henne beställa det, det är typ fem tuber med olika effekter , dom kommer senast på Fredag..

i am a copy cat för ja orkar itne sitta och skriva om allt, men här är dom olika användningaarna för dom


 

Renewing Cleanser

En mild, oljefri tvättcrème som rengör på djupet så att porerna inte blockeras. Små, lena exfolierande korn avlägsnar döda hudceller och lyfter fram ren och strålande klar hy.

 

Revitalising Toner

En mild, alkoholfri toner som avlägsnar döda hudceller och återställer hudens lyster för ett renare och fräschare utseende. Den tar bort överflödig olja och lenar och mjukgör med naturliga växtextrakt.

 

Repairing Day Lotion

En lättflytande lotion som rengör och torkar ut finnar och pormaskar på djupet och förhindrar nya pormaskar från att bildas. Särskilt framtagen för att hålla hyn i skick under hela dagen.

 

Repairing Night Lotion

En mild pH-balanserad nattlotion som rengör porerna och bekämpar finnar medan du sover. Innehåller även retinol som ger en jämn hudton och minskar porernas storlek, samt vitamin D och E som lindrar skador av fria radikaler orsakade av för mycket solande.


Dagen
2009-08-17 / 23:32:42 / Allmänt

Imorse vaknade jag av att min mobil ringde.. jag har ju verkligen lugnaste låten den heter typ youre gonna go fucking! kan lägga in den.. men iaf så ja svarade men iingen säger ngt för jag inte sa någonting ville ju inte väcka frida sen ringer det en ton igen iaf så somnar jag om och vaknar av att frida fota mig -.- så söt jag måste blivit ;)
Vi drog ut gjorde allt och ingenting färgade ebbas hår och ami slingade sofies, för och efterbilder kommer imorn glömde ta kort efter.. efter det hjälpte jag mamma att städa.
ja det är två minuter tills bilderna har laddat färdigt.. ska göra en fin grej däre står hiss&diss medans :)



Jag och linnea , haha så fiiina ,

jag, mannen ja sa till diig FEEE FIII!

I feel so prettyyy aand wittie and mittíe ! :D

Snabbis
2009-08-17 / 22:17:23 / Allmänt

Ett kort inlägg nu, ska dusha och fixa mig sen ska jag blogga mer och lägga in bilder. ska också göra hiss och diss samt skriva om Proactiv men nu måste jag kila brb !

?!
2009-08-17 / 04:25:55 / Allmänt

KOMMENTERA ERA FUCKERS!?

skolan närmar sig..
2009-08-17 / 04:22:08 / Allmänt

Jag har sökt in till bäckahagen och fick inte direkt något svar på hela sommarlovet, mamma tyckte det var lite konstigt så hon ringde upp och började tjaffsa med nån som jobbar där så vi satt och skratta om det sen. Vi tror ja kommer typ bli kallad UMBM - Ungen Med Bitch Mamma x) haha, och de e ju inte många dagar kvar hallå.. typ 2 i think..

Men iaf så vill jag börja där för att det är mkt närmare hemifrån mig och jag slipper gå upp kl 6 om inte tidigare varje dag, och så ska jag börja om på nytt eller det började precis när sommaren kom, jag bestämde mig för att ändra på mig för mest min familjs skull eftersom min mamma och hennes kille bråkade mkt pga av mig ( vaarför vill jag inte ta upp hära bara närmaste vet. ) och han ville/vill inte flytta in förräns jag slutar med det jag höll på med och jag kan stolt säga att jag har slutat! :) 
its like a new start , and i like it ! det var pappas idé från början, ja vet jag har ett genius till pappa,

Aja nu ska jag nog sova, innan mina ögon skrumpnar ihop helt ^^


fettosöndag!
2009-08-16 / 23:33:52 / Allmänt

Ja orkade inte blogga imorse, sen dag igår på the voice jag och ami sprang  omkring som galningar haha.
Frida kom utanför mig vi drog och köpte massa godis , slush coola b&j , satte oss hos mig och kolla på en jävla bögfilm sen soruty boys ( stavning suger.. ) denva bra iaf, orkar itne mer 
Frida my bejbiii
söta jag ? :)
  
allt vi köpte ( eller frida ) btw hon fyller fjortis idag min älskling :D

flera bilder i nästa inlägg bye swweetiis



Nu drar jag ut
2009-08-15 / 15:28:59 / Allmänt

Är precis färdig har dushat och sminkat mig, ska möta Frida blondie utanför min pappa för vi ska hämta hennes tröja. sen ska vi möta sofie när hon är klar och sen drar vi till the voice, någon som vill ses där smsa 076 06 18 27* den sista får in lista ut själva ;)
eftersom datan är hos min pappa kan jag inte lägga ut någon bild på min coola outfit idag men jag kan lägga in några bilder som jag och linnea tog i förrgår tror jag ..






jag och sofie älskling <3


...
2009-08-15 / 11:17:32 / Allmänt

Är skittrött , var tvungen att gå upp halv elva för att Frida brownie ska rida -.-  hennes buss går 11.31 då ska jag somna om tills andra frida väcker mig ... puss så länge !

stärker än väldigt bra.
2009-08-14 / 02:17:11 / Allmänt

Såfort  någon kanske skriver ett sms eller sägert ngt elakt/sorgset/drygt så kan jag bli nere. Så frågar någon kompis vadäre så svarar jag exempel han skrev dehär o lala, så typ skriker dom vem är du? jag svarar Annica , dom säger fel du är facking larsson och tar ingen skit! så skriker jag av ilska/glädje JAG ÄR FACKING LARSSON OCH TAR INGEN SKIT!

Det är inte ofta jag är ledsen längre för saken blir inte bättre av att man sitter och gråter, livet är till för att leva och det är kort så kör bara på, TUT TUT!

Vilka är sötast?!
2009-08-14 / 02:04:42 / Allmänt

Jag, Frida och Frida är ju sötast en kille kom o flörta med oss idag på ung08 haha gav ut sitt nummer o gav pussar, eller Frida brownie avstog men vem tackar nej till en liten puss egentligen ? but heeey thats me i guess..
Iaf så smsade jag honom senare ( nämner inga namn ) och om vi lyckas hitta honom imorn så ska vi hälsa o så och han skulle försöka komma ihåg hur vi såg ut.

Och L om du nu läser min blogg som du säger att du gör/gjorde så pallar jag inte att du håller på hela tiden jag känner inte dig riktigt eller så och ditt humör går upp o ner snabbare än jag själv hinner blinka..

aja puss sötnosar!


Nya favoritlåten !
2009-08-14 / 01:09:45 / Allmänt


Satsar
2009-08-14 / 00:56:53 / Allmänt

Jag bestämde mig för ett tag sedan att jag ska bli medlem i bloglovin eller vad de heter så man tjänar pengar, man får ändå ganska mkt för att bara skriva lite då o då så de är nice!
Fast man måste ju ha ett par besökare för att få pengar också inte direkt nice att få 50 spänn o bah wihoooo party nu kan man shoppa en penna typ , haha. men ah lite tankar sådär..


Muums
2009-08-13 / 12:04:46 / Allmänt


ebba försöker iaf..
2009-08-13 / 11:48:55 / Allmänt

Jag och Frida brownie sitter här och kollar när Ebba färgar sitt löshår, de går ju sådär.. själva färgen är typ brun men det stog på förpackningen att det var blondt men vi får väl se om de blir någon skillad eller inte.
Frida Blondie ska komma med min väska för jag har massa grejer jag behvöver där i aainte bra..hon ska kommma med den sen vidare och möta Sofie , men som vanligt så äre alltid någon som är seg ;)

super sexiga bilder på oss

Ebba färgar

o hon försöker o försöker...

Medans Frida och jag posar inför camen

Snygga killar, morr!
2009-08-13 / 11:31:01 / Allmänt

Igår när vi va på 08 hittade frida brownie en skitsöt kille som hon typ inye kunde sluta titta på, sen när hon för ett ögonblick kollade iväg var han borta.. men jag känner hans kompis så de löses sig, vi ska träffa dom idag och han e singel så hon kör påå !
Jag och Ebba lyckades också fixa några vi ska träffa så de blir nice, dom ringde oss igår oc vi kan väl säga att dom var fett konstiga då men vi får väl se hur det blir med det :)

Inte lika nice
2009-08-12 / 22:10:24 / Allmänt

Bloggade inte imorse för jag glömde det, Frida och Ebba kom till min pappa idag precis när ja och andra Frida hade vaknat haha vi åt glass och segade oss sen drog vi til frida och åt fixade oss och ah.
ska kolla på tv nu bloggar snart igen.


myyms
2009-08-12 / 01:42:13 / Allmänt

ja och frida gjorde precis mat, eller ja tror ja råkade ta pappas lunchlåda.. *wooupsi*
hon springer omkring med massa makaroner i käften och tappar allt typ, och ja camar samtidigt som ja äter haha (a)
ja vad mer finns de att säga? vi hörs snart


Hemma nu från kungzaan
2009-08-12 / 00:06:04 / Allmänt

är hemma med Frida nu, de va skitkul idag vi träffade massa kompisar aslängesen jag träffade några av dom men iaf dom vi träffade va typ Jack, Morris, Viktor, Friiida ,sanna, Gurra , Cornelia, Elvira,Ellinor, Chrille, Alice, Fanny, Emelie, Emma, och resten vet jag inte namnen på :p
Vi lyckades ragga till oss några nummer typ 11 haha de va typ kanske 3 av dom som va snygga. såklart fick vi comviq stämplar o sånt.. men inte sl .. sååå fjortis med de ;o 
 
haha förresten gårdagens roliga : frida ville måla på min mobil så säger hon

-får ja måla på lampan, för då blire ju rosa när man tar kort .
- a gör de. så gjorde hon de sen så försökte vi ta massa kort men de blev aldrig rosa så efter en stund fattade vi att de inte funkade för de va ju inte kameran som hon målade... x)

och dagens roliga, frida trodde man kunde raka benen med tandkräm men det slutade med torra ben och klåda , så pröva inte ... ( blond asså )

bilder från idaag.







AND FINALY .... FUCKING LARSSON & PIMPEN

D A G E N S O U T F I T
2009-08-11 / 12:21:52 / Allmänt

tänkte slänga in dagens en snabbis innan vi drar som vi ska göra snart då ;o håller på att dö av hunger så hejdå alla

tröja - lånad av frida
tightsen- ginatricot 
skor- random nånting.

Kort inlägg.. ung 08 idag
2009-08-11 / 11:40:29 / Allmänt

Jag vaknade typ nyss.. astrött eftersom jag dygnade igår -.- iaf Frida står i duschen nu och är snart klar där inne, så snart ska vi ner och äta och fixa oss. 
Snart kommer Fridas pappa också så hon ska få pengar eftersom hon har varitså duktig och städat sitt rum , önskar ja också kunde få det (a)
nu ska jag klä på mig , ses där.

sådärja
2009-08-11 / 01:59:15 / Allmänt

Nu är jag klar med designen o de, eller inte jag direkt Fridas kompis hjälpte mig så nu börjar minnet om dehär komma tillbaka.
Jag har den här designen ett tag tills jag fixar en ny finare, just nu sitter jag och frida och äter saftisar barnsligt gott asså :) 

Ska fixa..
2009-08-10 / 19:16:14 / Allmänt

Ja haha det var ett tag sen jag bloggade eftersom jag tog bort min andra blogg, och nu har alla skillz om dehär försvunnit så jag har ingen som helst aning om hur man gör allting såfort jag försöker blir de bara fel och jag blir irriterad -.-
Men jag har smsat en kompis som jag gärna vill ska hjälpa mig, får se om hon vill det lika mycket haha. Nu ska jag äta är verkligen hungrig skriver sen när ja har pratat med henne, btw min cam på datan är sämst men de funkar.. på mig melina och ebba igår kväll :)


RSS 2.0