Melina i helgen !
2009-09-30 / 22:03:43 / Allmänt

Jag och melina har bestämt att vi ska te henne i helgen för hon ska firas av hennes pappa och hans familj så det blir kul, ska fråga om lite pengar också så hon kan få något :) så inte jag kommer dära o inte har någonting alls skulle ju vara lite pinsamt ore what O.o ..
Jag vet inte vad vi ska göra men säkert nånting funny as usual.

Kom precis hem från gårn, var dära med ett dussin typ o så vare många där. haha jag och Melina var med på jeppordy ( stavning ? ) och det var typ bara barnfrågor så ja o melina kom sist , verkligen inte förväntat huh ?
Nu ska jag kolla runt o läsa bloggar och annat kul.




Oh my lård, vilken tid det tar
2009-09-29 / 23:03:27 / Allmänt

Har suttit sen 21.00 men mamma o gjort headern de går jäkla segt asså.. men det blir super ! så tummen upp till det.
Jag och Frida är feta duktiga vi har pluggat i typ 1 timme idag så nu ska vi få G eller VG på provet i biologi på fredag, men imorn har vi orienteringsprov, musikprov och omprov i matte så det sucks, ska kolla igenom orienteringen nu snart, o musikpappret ligger i skåpet (a)..
måste kila nu ska äta nånting också, ciao!


Låt bloggen tala för sig själv
2009-09-28 / 21:45:39 / Allmänt

Som ni ser har jag halvt ny design, mamma och jag har suttit här ett rejält långt tag och fixat eller nog mer mamma jag har sprungit om kring och gjort all möljigt - alltifrån hållt på med mobilen till håret o sjungt o massa.
Men nu har vi en ätpaus och sen ska hon fortsätta men headern på sin data för hon har photoshop och annat stuff dära så det ska bli så finfint, haha det roliga var att precis när Daniel hade tid idag och skulle fixa bloggen åt mig ringer mamma och säger att hon är utbildad design o mojj eller asså inte design så men hon kan alla koder och sånt så det var ju bättre sen än aldrig sagt.
Nej men nu skriks det på mig måste kila! I'be baack sooon..

Brb
2009-09-27 / 19:29:49 / Allmänt

Ska duscha en snabbis känner mig väldigt ofräsh så att säga.. sedan ska jag få lite hjälp med min katastrofala design! men häng kvar så skriver jag snart igen

ILLDÅÅÅÅD! Ohh PANNNAA!
2009-09-27 / 13:36:13 / Allmänt






Tiills senare..
2009-09-27 / 13:29:08 / Allmänt

Ja som sagt ser min blogg ut som ett jävla slitet rövhål.. men det ska ordnas ska ni se :) nu ska vi fixa oss och dra oss mot huddinge och fika o kolla runt sedan måste jag hem. och btw Linnea har flyttat nu :D:D ciao..

föökkk!
2009-09-27 / 00:40:44 / Allmänt

asså jag försöker fixa min design men helt ärligt så suger jag hästballe pådethär sp jag ska försöka få tag på danne min kusins kusin för han e grym på att fixa sånt.. men han e så off så han e seg helt enkelt ..
måste dra nu, ska ladda mobilen o så ska ja kolla på film.. ciao!

Lite blandat om idag och så
2009-09-27 / 00:13:47 / Allmänt

Det e bra att joanna håller med mig att han e sött för då har vi nånting gemensamt :) btw så pratar jag om mårten nu haha.. men jag förtsår inte vrf han åkte ut kan ngn berätta det för mig (?) ..

Okej nu lite annat ..

Jag och jessica kom precis hem te henne vi har vart på söder med våra grabbs de va fett najjs, pratade och vi umgådes eller umgås eller vafan man säger wtf vem bryr sig alla fattar vad jag menar aight ? ;)
sen så skulle dom flesta hem så vi drog till södra station och hoppade på pendeln sen så vare några äldre typ 30-40 som började prata om politik så då kom jessica igång eftersom hon vill bli journalist så kan hon mkt om politik och sånt så började dom diskutera det så blev hon fett irreterad och dom var typ hippies så dom bara va inte aggresiva och bry er om allt man måste alltid vara snäll o lala.. sen gick vi av i huddinge och fick vandra hela 15 min te henne.. och jag myste nyss med hennes katt beckham btw som ser ut som min katt shakira :) så de e mys..

dagens bilder :

först börjar vi med dagens outfits då :)





nu ska vi kolla på film så ciao! hörs imorn..


Fel av mig
2009-09-26 / 15:58:52 / Allmänt

Rubriken har ingenting med dethär att göra nästan bara det att jag trodde att då Mårten Lindholm hette Martin någonting så det var ju anledningen till att jag inte kunde hitta min älskling !
en grej jag inte fattar med honom är att han sjunger samma låt på skolidol som på idolauditionen när bagge kom hem till honom, det är ju såklart man blir bra på låten om man sjungt den ända sen man va liten (?)
men hanär fortfarande en hiss för mig :)






Sikomsakk (?)
2009-09-26 / 12:40:17 / Allmänt

jag och jessica hade jättemysigt igår, asså jag förstår inte varför alla ska bry sig om vem jag är med och vad jag gör. liksom om jag vill vara med någon som dom inte känner på det sättet som jag känner den så låt mig vara mee den och klaga inte hela tiden bara för det är min kompis ?
fukk of säger bara till alla som håller på ?!
iaf jag ska duscha nu men ni kian få lite bilder från igår.



Jessica och någon benjamin (?)



Idol yeaah
2009-09-23 / 20:46:19 / Allmänt

sitter skitkonstigt typ som ja streshar :O gör skitont i ljumskarna..
kan fortf inte hitta min martin :( någon som vet vad han heter i efternamn ? (A)
btw ja kolla på idol o då kom de en flash av han o så sa dom typ ni har inte kommit vidare  o ja bah oooh nooo wtf ?! han eller jon ska fan vinna, de e dom ja gillar nu iaf.
ska göra ny design nu tror jag, ja återkommer aiiide!

vart finns han?!
2009-09-22 / 20:11:20 / Allmänt

Jag försöker leta efter snygga marin i idol men kan inte hitta han på youtube *sadface*
ska fortsätta leta tills jag hittar den jäveln ! :O men seriöst asså han e så jävla grym på att sjunga plus att han kan spela gitarr och är snygg omg alla rätt asså !
ska kolla på idol nu, laaater..

Då vare dags,
2009-09-22 / 16:34:54 / Allmänt

Ska skölja ur hårfärgen nu, sen ska jag dra ut seya! :D

färgningsdags!
2009-09-22 / 15:29:33 / Allmänt

Nu ska jag färga mitt löshår, hoppaas det blir samma färg som ja har nu.. annars skiter ja ire o använder det iaf ;)

det som behövs är :

1- håret


2- hårfärg


3- plastfolie att ha håret på


Hörs senare, ciao!

Uppe i tid
2009-09-22 / 07:43:55 / Allmänt

Jag är snart färdigt sitter oc äter just nu, oh kollar på tv eller den står på men ja kollar inte så  mkt om man säger så. jag börjar 8 så ja måste skynda mig nu,

Klä på mig ( klart )

sminka mig ( klart )

äta ( halvt )

borsta tändena

PAcka vska ( klart )

 

fick allt med mig nånting iallafall
2009-09-21 / 22:56:33 / Allmänt

ja efter skolan åkte jag frida, victoria, ebba till farsta för att köpa lite saker.
började med att ja mötte mamma så fick ja pengar, och vi drog runt o kollade när vi skulle gå ut från cubus vare fett stört för det började pipa och så fick vi alla gå ut framotillbaka för att kolla vad det var så fatta ingen vad det var så vi gick vidare till kicks för att köpa hårfärg o nån skulle köpa wax till danne o bullis, så när vi går ut piper det igen o vi fattar ingenting så får vi göra samma sak igen o det va ebba som lät igen o hon i kassan lyckades komma på vad det var de var skorna ebba hade köpt för nån vecka sen. dom hade blivit larmade igen.
hon hade hört på nyheterna att skorna kan bli larmade om dom blir fuktiga eller nånting så hon avlarmade dom så gick vi o jag fick med mig ett par coola leggings o hårfärg till mig hårförlägning!
Sedan så tappade frida sin mobil :( hon är lika duktig som jag nästan asså.. vi hittade den inte så hennes mamma hämtade henne, medans ja victoria o danne åkte till högdalen o mötte några.
men ska fortsätta kolla på roast på berns de e fett kul!


btw så såg håret ut innan ja färgade om det iförrgår


Leggingsen och mitt katt


ja ni ser väl vad ja ska göra med dethära

woopa mkt bra mkt bra!
2009-09-21 / 11:18:07 / Allmänt

Jag har blivit medlem i en sida som heter woopa och då kan man få mellan 5-500 kr per inlägg om antingen woopa eller nånting annat.
Och när man är medlem o skriver om det o länkar kan man vinna 500 också i bonus, fast jag har inte fått mitt veriferande mail eller vad det är.
det 'r skitbra så ja ska köra några inlägg om det så man vinner nånting kanske, dom drar ut vinnare i slutet av varje månad och kollar in bloggarna 1-2 gånger i veckan om man är medlem,

http://www.woopa.se/?ref=Annica


fyyy!
2009-09-20 / 20:55:21 / Allmänt

Måste börja blogga igen asså de va läängesen bräääh !
jag försöker registrera mig på massa sidor så ja får pengar har fått 20,50 haha men ja har inte verifierat än för jag får aldrig något jävla mail -.-
ska göra en ny design också pallabainte med rosa o lila shitt vill ha lite classic nu känner jag, o ja imorn ska ja dra till farsta
måste köpa
 
Skor

Byxor

Hårfärg

Jeansleggings o knästrumpor

hemma med ami.
2009-09-16 / 12:04:34 / Allmänt

sitter i mitt köök och vi gör kladdkaka som vanligt haha muums, jag är utsvulten asså ska nog göra en macka nu medans.
sen ska vi typ kolla på film och äta kladdkakan med nånting gott :)
ciao!

asså seriöst hur orkar hon?!
2009-09-14 / 20:05:20 / Allmänt


suck
2009-09-14 / 19:15:40 / Allmänt

asså jag blir så jävla irreterad på att jag tappar min mobil och andra saker hela jävla tiden!
igår så lagade jag min gamla nokia för att den andra var fuktskadad skulle låta den torka några dagar, sen så idag tappar jag min andra mobil för det var äppelkrig eller vafan vi gjorde så skulle jag ringa min mamma så är den borta och när man ringer så är den avstängd så någon jävel har tagit den och ja orkaar inte mer seriöst blir galen!
dom andra säger att jag kan ha tappat den så har batteriet åkt ut eller något men det kan inte vart så för jag har tejpat runt hela skiten för att den inte skulle det -.-
om någon har den så ska den lämna tillbaka den jävla fitta asså!

Bäckamaran idag -.-
2009-09-14 / 08:25:16 / Allmänt

ja rubriken säger väl det mesta, idag äre bäckamaran idag i skolan man ska springa/gå 7 km eller något sånt.
tävlar man äre typ mvg motionerar man äre typ vg går man äre typ g, jag tror det är så det var någon som sa så men jag har iingen aning asså, sitter hära skittrött och vet knappt inte vad jag ska göra fast nu såg jag klockan och jag måste börja skynda mig hejdå!


at my place.
2009-09-13 / 19:59:09 / Allmänt

sitter hemma hos mig med ami victoria, och så låste jag ut linnea och lukas på balkongen så dom kunde få prata lite själva eftersom linnea va lite suris mer säger jag inte!
vi kollar på idol som jag o victoria har redan har gjort i 5 timmar idag haha, så ful kissies brorsa är!!
jon är fan bäst sen har jag några andra favoriter thihi.
hoppas min mobil börjar fungera igen eftersom min andra nokia inte direkt är hel o så har jag tappat bort mitt minneskort till den :( o det är 8 gig .. *sadface*



haha bilder från landet och bilder mamma har ritat, varför jag lägger upp dom vet jah inte

fyfan asså!
2009-09-13 / 14:11:00 / Allmänt

jag tappade min mobil igår i regnet och det var asmörkt så vi hitttade den aldrig! :/
MEN !!! mamma hittade den idag i bandängen wihooo! fast den är typ fuktskadad ajsingbajsing hajdå nu ska jag och victoria fortsätta kolla på idol, ska lägga in bilder o klipp senare

beeejbiiies
2009-09-12 / 00:29:56 / Allmänt

Jag melina och victoria sitter o sjunger, eller gjorde det nyss iaf vi kan inge mera i låten nu haha. vi har plockat fram massa godis chips dip och läsk men vi sitter vid datan istället för att äta allt x) kan läggga in tjocka bilder på oss och allt det sen :)
vi va nyss ute med lennart/hannes, adel, felix, kristian, oskar, marcus, pontus, sofie och ami gick runt och buuusade *thhihihi*
nu ska melina suuuurfa lite höörs !

hmmm (?)
2009-09-10 / 21:34:40 / Allmänt

Jag haar ingen aning om vad jag ska skriva om längre, jag vill inte lägga ner men vet inte om vad jag ska skriva. det r ju inte så kul att läsa om vad jag gör heela tiden men jag ska skriva upp lite grejer så jag kanske kommer på nånting, jag återkommer hhaha!

vad ska jag ta mig till ?!
2009-09-07 / 22:25:01 / Allmänt



Jag ber inte om nånting.
2009-09-06 / 22:37:08 / Allmänt

Jag har inte bett någon att jag ville födas, har inte bett någon att heta som jag gör, eller se ut som jag gör eller va den jag är.
Det blir så , jag skapar problem hela tiden och allting blir bara värre, dom flesta tror att allting är lugnt för att jag går runt med ett leende men ingen vet hur jag känner igentligen eller vad jag vill för jag har ingen talan mot mina föräldrar och soc.
alla vill alltid veta vad som har hänt om jag inte säger blir dom sura, men det är mitt val vilka jag vill släppa in i mitt och vilka jag litar på är upp till mig jag litar inte på alla fullt upp för jag känner ju mina kompisar väl. sen om jag inte pratar med någon om mina problem eller ngt som har häntdå blir dom skitsura.
jag gillar inte mig själv alls, inte mitt namn, inte hur jag ser ut har jättemånga komplex som är svåra att acceptera och alla påpekar det hela tiden som om jag inte vet det -.- har en lögn till familj och släkt (någon som vill byta?) och känner att jag ofta bara vill bort, men med allt detthär vill jag inte att folk ska tycka synd om mig o dittan o dattan utan jag vill att folk bara ska förstå.
jag har inte något mål i livet ens, jag spelar inte handboll längre, skolan gååår sådär, jag har ingen pojkvän hittar aldrig någon heller har slutat lleta pallar inte va desperat efter det.
det ända som får mig att gå upp på mornarna är mina kompisar liksom och det r bra för mig men det räcker inte i längden det blir tomt inom än..

lite bilder från idag, och några gamla
2009-09-06 / 22:21:18 / Allmänt








Fuck of!
2009-09-06 / 22:04:55 / Allmänt

Får inte nån ända jävla frågahur svårt kan det vara igentligen ? ..
ska jag lägga ner bloggen eftersom det inte är några som kommenterar eller något? behöver inte veta några namn men vill bara se så någon liksom läser..

Skit najs :)
2009-09-06 / 21:59:48 / Allmänt

Kom precis hem pappa hämtade mig i huddinge, och gissa vem han har med sig i bilen? min katt haha han hade tdligen hittat henne när han skulle till bilen.. hon är som en hund typ satt o titta ut o fattade ingenting.
Well när jag och jessica kom till heron hade bion redan börjat för vi skulle se beck, igentligen ville vi se the ugly truth men den har inte kommit ut än så vi tog beck och nästa började halv sju så vi drog runt och chillade där, vi ville ha en helium balong så vi kunde göra den där grejen som vi skulle lägga ut men jessica fick inte loss någon -.- sen kom en tjej som tog betalt så vi gick, släppte ner en penna på några som fikade såklart missade jag haha och garvar o går iväg så står jessica långt bort o asgarvar senare såg vi en väktare som kollade lite skuumt haha.
Iaf så kollade vi på bion sen drog vii hemmåt och skiljdes åt.


Fixad och klar, ska dra snart
2009-09-06 / 14:11:36 / Allmänt

Jag har fixat mig färdigt nu, tog en snabb dusch sprang fram o tillbaka o prövade kläder osv de tog lite lång tid haha. min buss till huddinge går 14.28 och därifrån tar vi en buss till heron city vet inte vilken elr något haha..
men måste dra nu så jag inte missar bussen puss!

Phuuu!
2009-09-06 / 01:59:24 / Allmänt

Nej seriöst nu orkar jag inte vara uppe längre.. har ont i armbågen för jag har lutat mig har ont i ryggen för jag har suttit som en potatissäck eller vad man säger haha och ja är meeegatrött !
Har suttit uppe och chattat med Jessica ett tag nu och hon har skickat massa gamla bilder på oss och andra skitroliga saker som jag kallar minnen, det går inte bra att slänge iväg det bara sådär POFF!
Iaf så kom vi fram till attt vi ska på bio imorgon om det finns något att se , annars hittar vi på något annat kul :)
vi ska iaf göra en överrasking till bloggen så ni får se imorn om vi inte glömmer..


haha ett tard vi hittade på youtube, han är fan värre än ian!

jag i mina bästaste dar asså!

yeaah,  woooord

tänk att jag har vart så fiiin så fiin..

Ciao!

Frågestund!
2009-09-05 / 23:47:25 / Allmänt


haha jag har ingenting att göra så vi kör en frågestund från 00-22 imorn :)
om det inte blir några eller många frågor så suger ni! :O


All by myself..
2009-09-05 / 23:10:46 / Allmänt

Kollade nyss på en film på tv:n den hette fever pitch, har sett den förut men den är helt okej tycker jag. när jag ser den vill jag också ha en pojkvän *sadface*..
är ensam också.. på en lördagskväll omg?! har ingen aning om vad jag ska hitt på, vill ut och träffa några men kan inte komma på några/någon.


en gammal bild på mig och Capri ..


melina och jag <3

alice och sofie
2009-09-05 / 16:17:28 / Allmänt

Jag och linnea vaknade ca två och gick upp kl 3 nånting.. sen kom sofie och alice och vi har precis ätit och fixat oss färdigt, fast jag sitter här med en tandborste i munnen, för om jag går iväg så kommer sofia ta datan!...
som ni ser så äre ett kort inlägg för tandkrämsskummet börjar rinna ur käften på mig..

Ciao!


Efterlysta!
2009-09-05 / 01:39:31 / Allmänt

Mamma och peter är spårlöst försvunna, dom bara gick utan att säga nånting o vi hade inte märkt nånting förrän typ en timme sen :p så fråga jag vart dom var peter bah vi knata ut en stund kommer snart, sen en timme senare ingen syn efter dom O.o


hajjdåå ses nån annan dag

No rubrik!
2009-09-04 / 23:35:25 / Allmänt

Jag och linnea kom precis hem, efter vi hade ätit gick vi till centrum och träffade några BOOORING!
dom flesta gick hem så vi ringde pierre och mötte han felix hannes kristian och lukas dom vaar myyycket roligare :D fyfan vad kul vi hade asså, mkt roligare än att bara sitta i högdalens centrum och loda liksom.
Alla typ mobbade mig dom sa att jag hade små fötter, va jättekort och vägde som en fjäder så dom typ kastade omkring mig :O allltid jag soom e mobbad.. fast inte om tim är med då mobbar han mig och linnea !
alla dom skulle typ hem efter nån timme -.- iaf så följde vi med hannes kristian och felix en bit för annars ville dom inte prata med mig igen :(  sen fick vi gå tillbaka heeeeeeela vägen igen och nu sitter vi häära finiitooo !



grejen e den att vi försöker vara fina.. men alla bilder slutar oftast med driv :)

Ciao!

Linnea och jag har bakat :)
2009-09-04 / 18:56:44 / Allmänt

Vi var så hungriga och sugna på någonting gott så vi bakade kladdkaka eftersom vi ska äta senare ikväll för mamma och peter är och spelar biljard vi ville inte följa med.. så passade det bra att vi gjorde det men den var fortf varm och kladdig så vi äter lite glass nu medans vi väntar.
Melina, Frida, Victoria, Sofie, Ebba och Ami ska typ komma till mig snart också så vi ska lägga undan kladdkakan annars kommer vi inte få någonting själva.. *sadface*

Innan den var färdig, i mikron


Efteråt.. den vart inte så lyckad


glass :)


Linnea !


HAHAHAHAH!


Tick tack tick tack..
2009-09-04 / 14:51:27 / Allmänt

Kollade på änglar och demoner, den var väldigt komplicerad någon annan som har sett den som också tycker det ?..
Väntar nu på Linnea baby, hon slutar om 10 min sen ska hon hem till sig och hämta saker antar jag, funderar på att åka och möta henne ist för att sitta här och häcka bara.
Sen frågade Ebba ifall vi kunde ses så ska väl möta upp henne också senare .. mjaaa nu så ska jag smörja in mig sedan sminka mig och sen dra uut :)

Ciao!


Boooring..
2009-09-04 / 11:54:21 / Allmänt

Sitter här hemma helt ensam, pallade inte gå till skolan idag av personliga skäl.
Som sagt är ensam och vet inte vad jag ska hitta på, ska äta nånting och mysa ner mig i sängen och kolla på film i think..
Juste idag ska Linnea sova hos mig, vi hittar nog på någonting roligt ska ni se :)
Jag har använt proactive i en vecka nu utan resultat, men det står att det kan ta som mest upp till 6 veckor hur ska jag orka ?! fast det är nog värt det sen, flaskorna kommer säkert hinna ta slut innan dess då måste jag betala ännu mera eftersom min såkallade mamma inte betalar nånting ! -.-





Kommer ni ihåg hur kul det var ? :D
''mannen jag sa till dig!''

Jag orkar inte dig!
2009-09-03 / 16:59:28 / Allmänt

Seriöst du ska alltid förstöra allting och rota överrallt 24!
du låter mig aldrig ha någonting ifred eller göra som jag vill utan du ska typ styra mig hela tiden, ett tips är att får jag som jag vill så blir allting lättare jag bryr mig inte om ditt jävla liv och jag förtör ditt liv äre ditt eget fel, jag bad inte om att födas ellerhur ?!



LÅT MIG BARA VARA!

hemkunskapen
2009-09-03 / 16:56:30 / Allmänt

Idag på hemkunskapen gjorde vi fett god mat det var kycklingsallad med pasta, fyfan vad gott det var fast jag och frida gjorde vitlökssås till usch vad vi luktade asså ! har lite bilder från det.



Haha willes framtida jobb


Uppe i tid!
2009-09-03 / 08:12:41 / Allmänt

Äntligen har jag lyckats komma upp i tid så skönt :)
tänkte lägga ut dagens outfit och min braiga mat haha!
måste fortsätta fixa mig nu skriver när jag kommer hem



tights- h&m
tröjan- vet inte
adidas- fridas


ett glas med saft och 2 mackor och voila du har en frukost!


ciao!

Oh Yeaaah
2009-09-03 / 00:00:40 / Allmänt

WOHOOOO! besöksrekord! dehär ska firas med en pinne! :D

bilder från sippsö med linnea
2009-09-02 / 23:59:05 / Allmänt
















Plugga plugga plugga plugga!
2009-09-02 / 23:12:09 / Allmänt

nu äre så att jag har prov på Fredag så jag måste plugga plugga plugga idag och hela imorn, skulle gjort deet i veckan men jag gör aldrig det O.o
så imorgon ska jag plugga när jag kommer hem, sen ska jag ut, sen ska jag hem och äta och plugga och sen återigen ut och sen när jag kommer hem plugga, tror ni jag klarar det? x)
måste börja med det nu iaf pusspuss!


Sötnosar
2009-09-02 / 22:35:37 / Allmänt

 


Som vanligt ute haha
2009-09-02 / 22:27:07 / Allmänt

Såklart har jag vart ute, idag vare inte riktigt som jag trodde men det blev att jag träffade Ebba, Sofie, Melina, Linnea, Danne, Victoria och HOOOST puntus!
var i hallen så jag kunde lämna mitt matchställ , Erik försöker fortfarande övertala mig att fortsätta spela -.- det är ju kul att dom vill det men lite tjatit när alla frågar hela tiden som om dom kunde ändra mitt val.
Iaf så gjorde vi inte så mkt , Victoria och jag har bestämt att vi ska ha flätor imorn haha, jag sa att hon va jättefin i det och att hon skulle ha det imorn då sa hon att jag också skulle så så blir det :p
Och så ska måste vi sova hos varann snart igen , det var fetaa länge sen!
måste duscha nu luuktar skuunk :o

lägger in bilder sooon,, Ciao!

Mohahahha
2009-09-02 / 15:46:03 / Allmänt

eftersom alla segfittor aldrig gör design åt mig så tog jag saken i egna fingrar och gjorde en ny! jag är ju inget pro eller så men jag lär mig idag lärde jag mig massa fast det kommer jag ju ha glömt bort till nästa gång ja vill bta design haha. Elivra ville ha betalt för att göra design and i like hell no sånnafall kan ja göra det själv.. biiatch!?
Ska dra till mamma nu eftersom jag hittade det jag letade efter hära, men de e så mysigt katten sover i min famn.. men iaf måste gå ska möta sofie linnea ebba och ellie !


 

..
2009-09-02 / 14:18:50 / Allmänt

Hur känns det att bli sårad av sina allra bästavän?
är det verkligen en bästavän om hon inte talar sanning eller vågar berätta vad som hänt ?
eller betyder det bara att hon bryr sig så mkt om mig att hon inte vill se mig sårad?
jag har ingen aning om vad som stämmer eftersom du aldrig berättar någonting för mig,
spelar ingen roll om jag säger att vi inte ä vänner längre du säger fortfarande inte,
spelar ingen roll om jag ber dig för allt i världen du säger fortfarande inte,
spelar ingen roll om jag berättar för alla du säger fortfarande inte,
det som fick henne att säga vad att jag bad henne våga även fast hon inte gjorde det, det är det allt handlar om man måste våga oavsett konsekvenserna och jag älskar henne för det hon gjorde..


wtf!?
2009-09-02 / 13:19:21 / Allmänt

Sitter hos pappa nu och har letat igenom heela lägenheten men jag kan inte hitta den , dumma pappa har tagit den o jag som skulle sälja den ... och han svarar inte på mina sms heller, men det är väl för han är  en källare just nu.
Men fan vad irreterad jag blir! om man inte får några pengar äre då konstigt att man försöker fixa egna eller ?!

ååh -.-


hos Melina baby!
2009-09-01 / 18:02:42 / Allmänt

sitter i Melinas rum och hon äter, ser ut som hon har fått ett helt nytt rum :O skönaste nya sängen, skitskön datastol och så har hon värsta städat här alla böcker står perfekt typ i höjdordning o alltind ja bah wOO00oow.. x)
iaf imornse stressade mamma jättemkt såklart glömde hon massa grejer, iaf så behövde jag inte gå till skolan idag eftersom jag var på sjukhuset och är fortfarande sjuk, fan ingenting hjälper mot mig när jag är sjuk varför äre så ? :O
melina har tappat bort sin fondation så vi ska hem till mig sen och hämta den tror jag eller så får hon den imorn bara.

jag och melina hade lite kul på gina förut och prövade massa udda kläder


Ciao!

RSS 2.0