Nu har jag bilderna!
2010-03-28 / 12:56:21 / Prao

Jag har fått tag på bilderna från jobbet nu äntligen!
Så det kommer komma lite bilder då och då på hundarna, men verkligen inte på alla för så många kort orkar man nog inte ta :D
Ajuste vi fick en bok som vi ska läsa också.. jag måste hämta den och läsa järnet allihopa , och påminna Frida så vi inte får ett streck på det.

Här är den största hunden på dagiset och den heter Bellman :)

Ingenting vill funka !
2010-03-24 / 22:20:50 / Prao

Jag har tagit massa bilder och spelat in videos för att kunna lägga upp så ni kan se vad för slags hundar det finns på dagiset och hur galna vissa är, men självklart så funkar inte min usb-sladd längre så jag måste få med någon hem imorgon så jag kan skicka över dom.

Idag var det ju fint väder så jag, Frida och Linda tog några hundar med oss ut och gick ner mot älsjöbadet sen upp genom skogen och så lekte vi lite grann. Sedan när vi kom in hämtade vi några hundar till och gick en runda med Sandra och det tog sammanlagt 1 ½ timme så det vart ju lunch efter det.
Ja vad gjorde vi mera ? .. Vi sprutade vatten på dom elaka skälliga hundarna och matade dom det va kul :)
ajuste Frida Q och Victoria kom på besök också för dom ville se Nappe den jättefulsöta mopsen!

Nu är det dags för mig att kolla på film sedan sova så jag orkar med morgondagen !

tredje dagen
2010-03-24 / 08:04:37 / Prao

Hejsan, idag är det min och Fridas tredje arbetsdag. Det vi får göra på hunddagiset är ganska enkelt, på morgonen ger vi dom frukost sedan går vi två promenader på cirka 40 min, efter det har vi en liten paus där vi kan göra vadsomhelst. Vi brukar springa omkring med vattensprayflaskor och spruta om hundarna skäller och på varandra.
Jag spelade in en jätterolig video på Noppe en ful liten Mops, kan lägga in den ikväll.


Jag ska blogga mera!
2010-03-21 / 12:28:15 / Prao

Imorgon är det min och Frida Trillcotts första praodag, och under praon måste man antingen skriva dagbok eller blogg om vad man gör på praon och ens åsikter om det.
Så jag har en ny kategori som heter prao, där min lärare ska klicka in och kolla. Har även flera kategorier för nöjets skull :)

Vi hörs!


RSS 2.0