får se om jag ens har något.
2009-11-29 / 23:17:37 / Allmänt

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[x] styvpappa
[ ] styvsyskon
[ ] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 9

[x] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 6

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 4

[x] Jobb/sommarjobb
[  ] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[ ] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 4

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[ ] Något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[/] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 4 ½

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 3


totalt : 33 ½
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

haha man är ju bara en i mängden satt säga va..

det spelar ingen roll
2009-11-29 / 22:49:38 / Allmänt

Oavsett vad jag gör så blir det fel hela tiden, gör fel saker mot folk med folk och allting.. blir jag sur blir alla sura men om någon annan är sur så måste jag göra dom glada och det börjar bli jobbigt nu. om någon märker ngt så säger jag förlåt redan nu, gjort är gjort och sagt är sagt kunde jag göra ngt så kanske jag skulle det vem vet? .




Fake smile..

Hatar begravningar..
2009-11-26 / 22:01:20 / Allmänt

Det jag hatar mest med dom är att man börjar gråta, fast ännu mer är ju att det är någon som har dött förstås.
var på begravning idag och asså när man sitter där inne och lyssnar på psalmer och allt så är det svårt att hålla tårarna inne, man lyssnar noga på varenda ord som sjungs och man sitter där och jag satt där o bah tänk på något roligt något positivt så kom jag o tänka på när jag spela handboll liksom.. så borde kanske inte ha slutat, men back to the point begravningen var för lasse min plastfarfar..


Rip Lars Martin Åberg 1947-2009

serius talk !
2009-11-25 / 16:22:21 / Allmänt

Haha sitter här hemma och snackar med Wille på msn, han säger att det inte är lika roligt i Sofia längre för han saknar mina oootrooligt roliga skämt/dissar och mitt snorande på lektionerna när jag är förskyld.
Fast alla vet ju att han saknar mig för jag är så jävla underbart SEXIG!

Jag saknar Sofia fortfarande, bara det att när jag kommer dit så drygar sig alla typ .. asså inte just mot mig utan dom är lite snobbiga typer asså det går typ bara pundare och fjortisar, märkesbögar/rikemansungar haha.



utvecklingssamtal..
2009-11-24 / 21:12:45 / Allmänt

idag hade jag utvecklingssamtal, usch hatar det nuförtiden, när jag gick i mellanstadiet älskade jag det för jag var så duktig och älskade att få bra kritik och sånt, man vann ju pris för bäst i klassen i 6an *stolt* men nu hatar jag det för jag vet själv attt jag har blivit så mycket sämre. Det mesta som förstör allt är ju min eenorma frånvaro , då lite är mammas/pappas fel som glömt att sjukanmäla men mest mitt fel då jag oftast inte orkar gå upp och ta ansvar för mina studier.
Jag har nu 3 hela veckor på mig och några dagar att fixa ca 5 prov och 4 förhör, skriva klart 2 uppgifter och göra klart en skulptur på bilden och en på slöjden.. så jag känner lite press för jag vill ju ha bra betyg fast jag får ju skylla mig själv också och prestera ännu mera under vårterminen, förvånar mig inte heller om jag kommer få lovläxor eller vad det kallas för.


Sätter nog på en rulle :)
2009-11-23 / 23:56:14 / Allmänt

Jag har så svårt att somna nu för tiden eftersom jag är så konstig av mig så jag sätter nog på en filmrulle ( drag me to hell ) och skiter på mig ett par gånger eftersom den nog är så läskig ! men ska göra det nu skriver sen ..


från somras, härliga tider med melina asså, gissa vad jag har i pannan.. de smala då asså :)

ska ut och träffa några
2009-11-21 / 15:49:19 / Allmänt

jag ska precis dra upp till högdaleen och möta ami linnea melina bumbi och kristian, vi ska typ bara chilla.. sen ska jag kanske dra till gubbängen för dom andra typ åker skridskor haha eller så ska jag åka och träffa några :) men nu måste jag skynda mig iväg ami kmr med bussen om 5 minuter, hare så kul :)


vad händer med världen?
2009-11-19 / 22:43:01 / Allmänt

Asså jag förstår inte vad folket tjänar på att vara kriminella, senast idag när jag och mamma satt på tuben kom det på två 20-åringar typ och börjar snacka om att han snart måste fixa snabba pengar och han skulle fördubbla dom lätt och om man var där fatta man direkt vad dom snacka om, man märkte på deras beteende hur dom snackade och hur dom var klädda liksom. Den ene hade en liten dotter också och då borde han verkligen inte hålla på med massa skit för det är inte kul att växa upp utan en pappa kan jag gissa.

och alla jävla självmordsbombare som finns i andra länder ? dom kan väl lika gärna ta självmord ist för bomba ner 40 andra pers samtidigt, dom resterande 40 persen vill nog inte dö, dom har familj jobb och massa saker framför sig och så bara för någon jävla turk ( ursäkta språket ) vill dö och ta med sin flera dussin!
Jag vet inte vad meningen var med dethär inlägget och tror inte att allt kommer bli bra med världen men shit tänk hur det kommer se ut om 50 år O.o

Pengar pengar pengar!
2009-11-19 / 13:29:16 / Allmänt

Imorn är det den 20:de och dom flesta får pengar (inklusive jag dårå) och då hade jag och Frida tänkt att åka till stan och shoppa lite, Frida ska köpa en pälsmössa, en fluffig halsduk och sen så var det nånting mer som jag inte kommer ihåg..
Det jag måste köpa är ganska mycket egentligen, en halsduk mössa vantar, 3 par skor, 2-3 par jeans, 2 tjocktröjor och underkläder men eftersom pengarna aldrig skulle räcka till det så har jag fixat en plan :D halsduk och det kan vänta till nästa månad eftersom det snart är jul, skor och jeans också !


Omg det funkar på riktigt!
2009-11-18 / 22:11:58 / Allmänt

plusikassan.se(klicka på bilden)

Nawi, tycker synd om sånt här folk.
2009-11-18 / 21:53:41 / Allmänt



haha jag fattar inte varför folk som verkligen inte kan sjunga gör en video och lägger in på youtube ! alla får sig bara ett gott skratt, och det är inte direkt det jag tror dom vill uppnå med sånthära. nej detta är ingen superstar.
Hon får en FET diss stämpel i pannan!

ska dra nu
2009-11-18 / 17:12:48 / Allmänt

nu ska vi dra mot hallen för hon har samling om 20 min , eller vi måste vänta på att muffisarna ska bli klara också :) ajuste btw så ska jag göra om min header för jag gjorde den på paint så det vart suddigt tänkte liksom inte på picasa och photo shop.. so long suckers!

Alla kommer och kollar på ebbas match, högdals hallen kl 18.30 !

Match
2009-11-18 / 16:48:53 / Allmänt

Sitter hos mig just nu med ebba och frida x2,fridorna spelar sealhunter och ebba bakar för dom ska sälja på deras match som börjar om ett tag.. vi ska dra o koll på den sen men nu ska jag ladda ner sealhunter på denhära datan o gama lite också :) ciao

Omstart
2009-11-18 / 10:04:25 / Allmänt

jag har börjat på en ny design nu och nytt tema så vi får se hur det blir sen haha kan inte skriva mera nu eftersom jag måste skynda mig upp ska till skolan..

så sexiga!
2009-11-17 / 11:55:18 / Allmänt



hemma med ami och ebba
2009-11-16 / 15:18:18 / Allmänt

ebba tog hit sin data för hon visste inte hur man laddar ner utorrent haha, och nu laddar hon ner film så frågar jag henne hur skulle du kunna kolla på film när ditt ljud inte funkar ? ;)
hon bah men vafaan.. och ami sitter här o pratar om nån anorektiker hahah, jag vet inte om det blir någon utedag idag eftersom gården inte är öppen och det är jättetråkigt väder euuw!

bööögh
2009-11-03 / 21:04:00 / Allmänt

jävla fitta! mitt inlägg som jag nyss skrev försvann!

I LOVE HIM!
2009-11-01 / 23:06:26 / Allmänt

Jag älskar Erik Hassle han är så jävla grym så det inte finns aasså, vene vad jag ska ta mig till lyssnar på samma låt dag ut och dag in, på morgonen, på dagen, på kvällen hela tiden o.O går inte att lägga upp bilder o sånt nu för blogg.se laggar lite men jag kör det sen ;) obs, ska börja blogga igen nu så keep reading !

RSS 2.0